Mutluhan-Uzunal-Çolakoğlu Ortaokulu

Belgegeçer : 0 216 549 13 14
WEB https://mutluhanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İdealtepe Mh. Kadir Has Caddesi Sağlık Sokak No10 Maltepe/İSTANBUL
VİZYON : Kendisine ve devletine güvenen, bilgisini güncel hayatta uygulayabilen, araştırmacı, paylaşımcı, hoşgörülü, görevini en iyi şekilde yapan mutlu bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, milli ve insani değerlere bağlı, ileriyi hedefleyen, çalışkan, üretken, kişilik sahibi ve barışçı bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : Sınav puanı ile öğrenci alan birçok Proje Anadolu Lisesi -Fen Lisesi -Anadolu İmam Hatip Liseleri-Mesleki Teknik Liselerine öğrencilerimizi yerleştirme başarısı ile birlikte , Sportif Sanatsal ve Kültürel müsabakalarda da bir çok derecemiz mevcuttur.

Öğretim Şekli :Tamgün
Isınma : Doğalgaz Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Minibüs ile: Kadıköy-Kartal minibüsleri ile İdealtepe´de inilerek E-5 yönüne yürünerek yaklaşık 10 dk mesafede Eski İGDAŞ binası arkasındadır. Metro ile ulaşım: Kadıköy-Kartal Metro hattı ile Küçükyalı durağında inilerek Kadir Has Caddesinden Minibüs caddesine doğru yürünerek yaklaşık 6-7 dk mesafede, MOPAŞ´ın arkasındadır. Özel Araç ile ulaşım için Ana Sayfamızdaki İletişim bağlantısına tıklayınız.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Maltepe İlçe Merkezine yakın konumdadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol-Basketbol-Futbol